Om Juice Stop

Jeg åbnede Juice Stop i sommeren 1996. Ideen til butikken blev født i Tyskland, hvor jeg arbejdede og boede i en årrække. I en travl hverdag nød jeg at forkæle mig selv med friskpresset juice.

Da jeg vendte hjem til Aarhus, erfarede jeg, at det ikke var muligt at gå ud i byen og få tilfredsstillet min trang til en hurtig og lækker friskpresset juice. Kombinationen af min trang til friskpresset juice og mit ønske om at dele min begejstring for de lette og velsmagende produkter var startskuddet til Juice Stop.

I begyndelsen var Aarhus ikke så parat til frugt og grønsager på glas, som jeg var, men heldigvis har mange af dem, som tidligere aldrig ville drømme om at drikke en gulerod, ændret holdning. I dag besøges Juice Stop dagligt af mange dejlige og glade kunder.

Vi glæder os til at se dig i Juice Stop.

– Dorte Drachmann

Råvarer hos Juice Stop

Juice

Hos Juice Stop synes vi, at du skal drikke din juice friskpresset, fordi den indeholder mere smag end den langtidsholdbare juice, du kan købe på karton. Vores mål er altid at kunne tilbyde vores kunder frisk juice. Derfor bruger vi udelukkende friske frugter og grønsager, som presses og blendes, i det øjeblik du bestiller en juice hos os.

Sandwich

I Juice Stop har vi et bredt udvalg af sandwich, der alle fås i både kolde og varme versioner. Fyldet i vores kolde sandwich varierer fra dag til dag, og sandwichbollerne er hjemmelavede og nybagte. De kolde sandwich er lækre og lige til at tage med eller nyde i vores vindueskarm. Du har også mulighed for at købe en af vores nybagte boller uden fyld. Vores varme sandwich laves i det øjeblik, du bestiller dem og lunes, mens du venter – men de er værd at vente på.

Salat

Salaten i Juice Stop tager udgangspunkt i årstiderne og varierer fra dag til dag. Den er altid vegetarisk og fyldt med både lækre friske grønsager og frugter og vendt i hjemmelavet pesto. Vi tilstræber at sammensætte salaterne, så du ved en portion får dækket en stor del af dit daglige behov for frugt og grønt. Du har også mulighed for at nyde en af vores lækre nybagte boller sammen med din salat.

Kaffe

I Juice Stop tager vi vores kaffebrygning alvorligt. Det er vigtigt for os, at du får en god kaffeoplevelse. For at sikre dette anvender vi en espressomaskine af høj kvalitet, der sikrer dig en god crema og en perfekt steamet mælk. Vi anvender udelukkende økologisk kaffe, der er rund og mild i smagen. Du kan få din kaffe med både økologisk minimælk, havre og mandeldrik.

Te

Vi har et stort udvalg af økologisk te og tilbyder endvidere te i flere forskellige varianter. Spørgpersonalet om vores teasortiment.

Job hos Juice Stop

Har du lyst til at arbejde i Juice Stop?

Du har altid mulighed for at aflevere en ansøgning i butikken. Skriv lidt om dig selv, dine interesser og evt. relevant erfaring, og hvorfor du gerne vil arbejde hos Juice Stop.

Forud for en ansættelse i Juice Stop vil du skulle deltage i ansættelsessamtaler og en efterfølgende prøvedag i butikken. Vi lægger her vægt på, om du har den energi, indstilling og arbejdsmoral, som passer til vores krav. Samtidigt får du via disse samtaler og prøvedagen omvendt mulighed for at afprøve, om Juice Stop er det rigtige sted for dig.

Juice Stop som arbejdsplads

Juice Stops mission er at være de bedste til det vi tilbyder på menukortet, så som kaffe, juice, sandwich, salater, milkshake og hvad vi ellers kan finder på med tiden at servere. Vi ønsker vores kunder modtager en professionel og troværdig oplevelse. Dette opnår vi kun, så længe vi har engangerede og tilfredse medarbejdere, der brænder for at bidrage til et godt og effektivt arbejdsmiljø. Vi arbejder som et team og er derfor afhængige af, at alle tager ansvar for at skabe en god stemning.