Juicekur

best college essays collegeessaypay com good college admission essays

RENS KROPPEN, OPNÅ ENERGI OG BALANCE MED EN TREDAGES JUICEKUR FRA JUICE STOP

Ønsker du for alvor at kickstarte en livsstilsændring på blot 3 dage, er en juicekur fra Juice Stop den perfekte mulighed for dig

Juicekuren består i alt af 18 flasker á 500 ml, dvs. 6 juice dagligt i de tre dage, der indtages efter følgende rækkefølge:

#1 – spinat, mynte, ingefær, æble, citron

#2 – rødbede, spinat, ingefær, sellerirod, gulerod, citron

#3 – rødbede, ingefær, gulerod, æble, citron

#4 – blåbær, ingefær, pære, æble, citron,

#5 – ananas, mango, kokosmælk, æble, appelsin

#6 – gulerod, æble, ingefær, chili, citron

Dagen startes med juice nr. 1. Da juicen drikkes på tom mave, skal der tilsættes lidt fedtstof, så de fedtopløselige vitaminer K, D, E og A optages. Her anbefales eksempelvis Livets Olie (Oil of Life), der kan købes i butikkerne.

Juice nr. 2, 3 og 4 fordeles op af dagen.

Juice nr. 5 erstatter aftensmaden.

Juice nr. 6 drikkes til sidst. Det er her vigtigt, at der er en pause på 11 timer fra den sidste til den første juice næste dag.

I løbet af dagen skal der drikkes den mængde vand, der svarer til 1/3 af din kropsvægt i dl. Vejer man eksempelvis 60 kg, svarer det til 2 liter vand. Noget af vandet må gerne erstattes med urte the eller grøn the; dog max 2 kopper.

Tilsæt to gange dagligt en knivspids salt i enten vandet eller juicen.

Juicerne er presset på afhentningsdagen med friske råvarer og er derudover tilsat citron, der fungerer som naturligt konserveringsmiddel for at sikre. Juicerne sættes på køl med det samme efter de er friskpresset og står på køl indtil de afhentes.

Juicekuren bestilles almindeligvis senest kl. 16 dagen inden ønsket afhentningsdato. Ønsker du dog at bestille juicekuren efter denne frist, kan du altid kontakte butikken inden for åbningstiderne, hvor vi stræber efter at finde en løsning.

Kuren afhentes almindeligvis tidligst efter kl. 16 på afhentningsdagen. Hør dog altid personalet, hvis du ønsker at afhente juicekuren tidligere.

OBS! Juicekurens varighed kan tilpasses alt efter ønske. Informer blot personalet om varigheden ved din bestilling.

Vi garanterer kun 3 dage holdbarhed på vores Juicekur pga. sammensætning af råvarer og citronens naturlige konservering. Såfremt man ønsker at fortsætte juicekuren efter tre dage, skal man afhente juicerne til de fortsættende dage i butikken dagen inden man ønsker at fortsætte. Her anbefales det at man genbruger sine egne flasker og dermed sparer 10 % igennem vores refillsystem, der både gavner dig og miljøet. Eksempelvis vil prisen på ekstra 3 dages Juicekur på egne flasker da være 1161kr. Prisen for 1 dags Juicekur på egne flasker er 387kr (OSB! Flaskerne skal skylles inden de afleveres og deres renlighed, kan have indvirkning på juicens kvalitet, er på eget ansvar. Det anbefales derfor at skolde flaskerne for desinficering. Vi modtager ikke beskidte flasker).

Flaskerne kan også bruges i butikken. Ved køb af Juice eller smoothie på egne flasker gives 10% rabat

Pris for 3 dage: 1290,-
Pris for 2 dage: 860,-
Pris for 1 dag: 430,-

Prisen inkluderer rådgivning fra personalet inden for og uden for åbningstiderne.